background image

Clinicreizen

Zonzeker leren golfen!

Op naar training voor GVB en handicap met Time4golf in Portugal, Spanje of Tsjechië!

Time4golf uw specialist in golfclinics voor de beginnende en gevorderde golfer. Time4golf neemt u mee naar Portugal, Spanje en Tsjechië of om via professionele begeleiding en aandacht te trainen voor uw GVB, een handicap te halen of te verlagen. U krijgt les in kleine groepjes, individueel of met collega's van uw bedrijf.

In een sfeervolle ambiance in het heerlijke en zonnige Portugal en Spanje krijgt krijgt u les van beroemde Nederlandse Pro's die hun sporen hebben verdiend in de wereld van het wedstrijdgolf. De Pro's hebben zich inmiddels gespecialiseerd in coaching en lesgeven voor Time4golf.

Zowel Portugal als Spanje zijn fantastische landen om te golfen: veel mooie bijzondere golfbanen, prachtig weer, goede hotels en vriendelijke bevolking. De Nederlandse Pro's zijn motiverend, enthousiasmerend en stimulerend naar de leerlingen toe. Ook zij genieten van het mooie weer, de gezellige sfeer en natuurlijk de gepassioneerde golfer die zijn uiterste best doet om het spel te leren of te perfectioneren.

Wie wil leren golfen, gaat met time4golf naar Portugal, Spanje of Tsjechië!

Time4golf, de specialist in unieke golfreizen, die ook ooit de Pro Ams in Portugal is begonnen.

Time4golf met kennis en heel veel ervaring!

Time4Golf Portugal Algarve Alpinus

Golfclinic in Portugal met golfprofessional Roel Gritter

Tijdens de clinicreis verblijft u in het Alpinus Hotel. Dit moderne suite-hotel ligt in een prachtig bos met pijnbomen, op 40 kilometer van de luchthaven van Faro en vlak bij het strand Praia da Falésia in Açoteias te Albufeira.

Time4golf Verenigde Arabische Emiraten Pro Package The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Pro Package The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Een verblijf in Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa is magisch en blijft u nog lang bij.
U zal in de watten worden gelegd tijdens uw gehele verblijf! U kunt genieten van de 27 holes (waarvan 9 holes zijn verlicht) van de Abu Dhabi Golf Club die voor de deur ligt.
Hier vindt u de perfecte combinatie van rust & ontspanning met actie op de golfbaan! Dubai City Centre is slechts een uurtje rijden! Dus ideaal te combineren...

time4golf Spanje Andalucia-Cadiz Royal Andalus

Pro Package: Iberostar Royal Andalus

Het 4-sterren Hotel Iberostar Royal Andalus ligt 200 meter van de lokale bars en restaurants en 2 minuten van het levendige “La Barroso” en biedt een fantastisch uitzicht op zee. Tegenover het hotel liggen de 2x 18 holes Iberostar Novo Sancti Petri golfbanen.

Time4golf Spanje Costa Calida Hotel La Manga Principe felipe

La Manga Club Hotel Principe Felipe

Dit prachtige resort hotel werd in 2007 volledig gerenoveerd en ook de golfbanen kregen een fraaie facelift. Het hotel is gelegen op een uur vanaf Alicante airport tussen de heuvels en de kust bij Murcia. Nu ook te boeken met SEMI ALL INCLUSIVE!