background image

Aanbiedingen

Time4Golf Kenia Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Een luxe en majestueus verblijf in het Trademark Hotel in Nairobi en de Ol Tukai Lodge, in combinatie met het spectaculaire Elephants & Golf. Een prachtig één week durend programma met tot wel 3 keer golfen in Nairobi en 2 dagen op een olifantensafari bij de grootste berg van Afrika, de Kilimanjaro.

Time4golf Portugal Algarve Quinta do Lago Villa Almancil hotel Monte da Quinta Suites conrad-algarve Magnolia Hotel Quinta Do Lago toernooi 2017

Quinta Do Lago Golden Tournament 23/11 – 30/11/2019

Het Quinta Do Lago Tournament aan de Portugese kust is een prachtig toernooi om aan mee te doen. Het toernooi wordt gespeeld op prachtige banen als Laranjal, Quinta Noord en Quinta Zuid.

Time4Golf Kenia Nairobi Tribe Hotel Nairobi

Tribe Hotel Nairobi

Het luxueuze boetiekhotel in Nairobi ligt in een rustige wijk in Nairobi. Het hotel heeft een buitenzwembad, een 24-uursfitnessruimte en ligt ongeveer 25 km van de internationale luchthaven van Nairobi. Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Nairobi.

Time4Golf Portugal Algarve Alpinus

Golfclinic in Portugal met golfprofessional Roel Gritter

Tijdens de clinicreis verblijft u in het Alpinus Hotel. Dit moderne suite-hotel ligt in een prachtig bos met pijnbomen, op 40 kilometer van de luchthaven van Faro en vlak bij het strand Praia da Falésia in Açoteias te Albufeira.

Time4Golf Kenia Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Trademark Hotel

Trademark heeft een fantastische ligging bij de Village Market. Het ligt aan de buitenkant van de stad bij de diplomatenwijk – 10 minuten van de UNEP en UN Habitat Hoofdkantoren en met weinig verkeer. In minder dan een half uur bij vier golfbanen Muthaiga, Limuru, Sigona and Vet Lab.