background image

Aanbiedingen

Time4Golf Kenia Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Een luxe en majestueus verblijf in het Trademark Hotel in Nairobi en de Ol Tukai Lodge, in combinatie met het spectaculaire Elephants & Golf. Een prachtig één week durend programma met tot wel 3 keer golfen in Nairobi en 2 dagen op een olifantensafari bij de grootste berg van Afrika, de Kilimanjaro.

Time4Golf Kenia Nairobi Tribe Hotel Nairobi

Tribe Hotel Nairobi

Het luxueuze boetiekhotel in Nairobi ligt in een rustige wijk in Nairobi. Het hotel heeft een buitenzwembad, een 24-uursfitnessruimte en ligt ongeveer 25 km van de internationale luchthaven van Nairobi. Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Nairobi.

Gramacho 5

Golfclinic in Portugal met golfprofessional Roel Gritter

Roel is sinds 1980 PGA professional, zogenaamd van de `oude school`. Geboren en getogen naast de golfclub de Gelpenberg al waar hij op 6 jarige leeftijd al in het bezit was van een single hcp. Coacht en speelt met veel passie al 35 jaar deze prachtige sport.

In 1990 heeft hij zijn werk terrein omgeruild van Nederland naar het prachtige Algarve. Daar waar het klimatologisch mogelijk is om 12 maanden per jaar onder perfecte en aangename omstandigheden de golfsport te beoefenen op Europa`s mooiste banen.

25 Jaar geleden is Roel begonnen als professional voor de bekende golfhotels Dom Pedro, Vilamoura. Vervolgens actief als club professional op Vale do Lobo. In 1993 richtte hij golfschool IGG opheeft, wat uitgroeide tot Europa`s meest befaamde golfschool op diverse locaties. In 2002 bekleedde hij de functie head professional op Vilasol. Nu 12 jaar later is hij weer terug op zijn oude liefde Gramacho & Vale da Pinta. Zijn no nonsense wijze wordt ervaren als zeer prettig en persoonlijk. Daarnaast vertelt hij u alle geheimen van de Algarve…. waar veel te doen en te beleven is!

Time4Golf Kenia Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Trademark Hotel

Trademark heeft een fantastische ligging bij de Village Market. Het ligt aan de buitenkant van de stad bij de diplomatenwijk – 10 minuten van de UNEP en UN Habitat Hoofdkantoren en met weinig verkeer. In minder dan een half uur bij vier golfbanen Muthaiga, Limuru, Sigona and Vet Lab.

Time4golf Kenia Serena Beach Hotel & Spa

Serena Beach Hotel & Spa

Het enige Keniaanse 'Leading hotels of the World' hotel. Een geweldig hotel direct aan een prachtig strand net buiten Mombasa. Een unieke ervaring! Geweldig in combinatie met golf rondom Nairobi.