background image

Time4golf wint 9e Golfaward voor beste touroperator‘’De klant wil gelukkig zijn’’

donderdag 1 december 2022 13:07

Afgelopen maand is Time4golf voor de 9e keer door World Golf Award uitgeroepen als beste Golf Touroperator van Nederland. De prijzen werden uitgereikt tijdens Golf Awards Gala dat in Abu Dhabi werd gehouden. Hoewel het al de negende keer is, is directeur Bert van den Heuvel er heel blij mee: ,,De eerste keer was ik blij verrast en dat ben ik al die keren geweest. Ook nu de negende keer.’’

Voor Van den Heuvel geeft het predicaat beste golftouroperator van Nederland een goed gevoel. Niet zozeer voor zichzelf, meer voor zijn klanten. Van den Heuvel: ,,Het is fijn een prijs te winnen, het is de kers op de taart waar je een jaar voor werkt. Mij gaat het erom dat klanten gelukkig zijn met hun reizen, de mooie golfbanen die ze spelen en de goede service en het eten in het hotel dat ze boeken bij ons.

Time4golf, ook wel bekend van de Pro Ams en amateur toernooien in Portugal, Spanje en Aruba werkt met een klein team. De lijnen zijn kort, de communicatie is snel en adequaat. Een prijs winnen is belangrijk, vindt Van den Heuvel. ,,Je wordt even in het zonnetje gezet en dat is heerlijk,’’ aldus een opgewekte prijswinnaar.

Time4golf
Oostzijde 850
2132 MC Hoofddorp
023 82 000 30
Bert: 0031 654 924 925