background image
Time4golf Portugal Vila Galé Albacora

Vila Galé Albacora

v.a. 599 p.p.

Midden in het Natural Park of Ria Formosa ligt Vila Galé Albacora. Het nabijgelegen  historische en authentieke stadje Tavira staat bekend om zijn vele kerktorentjes. Hier ervaart u nog de oorspronkelijke Portugese sfeer en rust.

 

 

 

Dit 4-sterren hotel was ooit een tonijnkwekerij. Dit geeft het een cultureel en architectonisch uniek uiterlijk. Het museum over tonijnvisserij, de kapel, het vervoer per boot naar het strand en de stad herinneren gasten aan dit verleden.

Kamers:
Alle kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een balkon, airconditioning, minibar, TV en kluisje. U heeft de keuze uit enkele prima restaurants in het hotel, maar ook in de directe omgeving vindt u een zeer gevarieerd aanbod.

Faciliteiten:
Het hotel biedt een gezellige lobbybar, groot buitenzwembad met zonneterras, kleine healthclub met binnenzwembad, jacuzzi, gym en Turks bad.

 

Golfarrangement Vila Galé Albacora inclusief*:

  • 4 nachten in een Twin Room incl. ontbijt
  • 4 dagen Avis huurauto cat. C
  • Welkomst drankje
  • 3 greenfees; 1x Benamor, 1x Quinta da Ria en 1x Quinta de Cima

Periode: 03/10 - 31/10/2021 Prijs per persoon € 599,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Quinta de Cima: Landinwaarts gelegen is deze groene golfbaan een ware uitdaging voor spelers van elk niveau. Dit is een golfbaan voor de longhitters. Door de parkbaan lopen ook beekjes en zijn er strategisch geplaatste bunkers die hier en daar de clubkeuze zullen beïnvloeden.

Quinta da Ria:  Met prachtig zeezicht over de Atlantische Oceaan is golfen op deze 18-holes golfbaan een genot. De baan is begroeid met veel oude olijfbomen en heeft enkele interessante waterpartijen.

Quinta do Vale: Deze uitdagende 18-holes golfbaan met water, smalle fairways en lastige greens is ontworpen door Seve Ballesteros. De eerste negen holes zijn wat lager gelegen tussen de bergen in aan de vallei die eindigt bij de Guadiana rivier tussen Portugal en Spanje. De hoger gelegen tweede negen holes zijn open en wind kan hier een rol spelen.

Quinta de Benamor: Deze 18-holes golfbaan, waar de par 71 is, is gebouwd in 1986 en is geschikt voor spelers van elk niveau. De baan is namelijk onregelmatig, maar niet heuvelachtig en er zitten ook geen hele moeilijke hindernissen in. De ligging is echt magnifiek. Zo heb je uitzicht op de bergen in het noorden en zie je de Atlantische Oceaan in het zuiden liggen. Olijf-, kurk-vijgen-en amandelbomen, van vele eeuwen oud, maken de baan qua lay-out helemaal af.

Castro Marim: De Castro Marim Golf en Country Club heeft 27 holes, bestaande uit drie 9 holes banen; de "Grouse course", de "Atlantic course" en de "Guadiana course". De baan is ontworpen door de Engelse architect Terry Murray. Een fantastische prestatie want de baan is een geweldige 27 holes golfbaan geworden met loepzuivere snelle greens, glooiende fairways en indrukwekkende waterhindernissen. Een baan om je tanden in te zetten, maar een plezier om te spelen voor lage handicappers, maar ook uitermate geschikt voor hogere handicappers.

Daarnaast zijn er uitstekende oefenfaciliteiten: driving range, chipping- en putting green om voor- of na uw ronde uw spel nog eens te verbeteren!

Monte Rei: Monte Rei ligt in de pittoreske bergvoet van de oostelijke Algarve, met prachtig uitzicht over de Serra do Caldeirão bergen in het noorden, en de Atlantische Oceaan in het zuiden. De eerste van twee Jack Nicklaus signature golfbanen - "Monte Rei North" - werd geopend  in juni 2007. Deze par 72 Championship golfbaan heeft een lengte van 6567 m en is echt een uniek ontwerp; Vanaf hole 11 komt er veel water aan te pas. De baan beschikt over een aangename serie van acht par-4s, vijf par-3en vijf par-5s in een uitdagende en onderscheidend lay-out. De golfbaan presentatie is eigenzinnig en iedere hole is een juweeltje die moeiteloos in het natuurschoon is verweven. Mooie bunkers en veel aandacht voor detail typeren deze baan, dus vergeet zeker uw camera niet! Iedere hole biedt een ander uitzicht!

 

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.