background image
Time4Golf Kenia Elephants & Golf: Trademark Hotel Nairobi + Ol Tukai

Trademark Hotel

v.a. 1029 p.p.

Trademark heeft een fantastische ligging bij de Village Market. Het ligt aan de buitenkant van de stad bij de diplomatenwijk – 10 minuten van de UNEP en UN Habitat Hoofdkantoren en met weinig verkeer. In minder dan een half uur bij vier golfbanen Muthaiga, Limuru, Sigona and Vet Lab.

Het Trademark Hotel is gelegen in het winkel- en recreatiecomplex Village Market in de noorderlijke Gigiri-buurt van Nairobi. Het hotel heeft 215 kamers en een populaire bar en restaurant. De Village Market biedt een overvloed aan eet- en uitgaansgelegenheden. Er kan genoten worden van de Keniaanse zon op de terrassen en binnenplaatsen van het hotel die uitmonden in het omliggende winkelcentrum. Trademark ligt op 10 kilometer van het stadscentrum van Nairobi, op 26 kilometer van de internationale luchthaven Jomo Kenyatta en op 2 kilometer van de watervallen en de grotten van Mau Mau in het Karura-bos.

Golf arrangement Trademark Hotel inclusief*: 

  • 6 nachten in Double Room inclusief ontbijt
  • 4 greenfees m.k.u. Muthaiga Golf Club, Sigona Golf Club, Limuru Country Club, Vet lab Sports Club en Karen Country Club
  • Transfers van Airport – Hotel v.v.
  • Transfers van Golfbanen – Hotel v.v.

Periode: 01/12 - 31/12/2019 Prijs per persoon vanaf € 1029,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

 

Muthaiga Golf Club
De Muthaiga Golf Club is een 18 holes, par 71 golfbaan met een lengte van 1,710 meter. De baan is de trotse drager van 'Home of Golf" door de elite leden. De baan is op vele manieren de perfecte omschrijving van Kenia's unieke kijk op het traditionele golf. De baan was gerenoveerd in 2005 door architect Peter Matkovich. De verfijnde baan beschikt over de snelste greens in Afrika. Het Kenia Open, wat deel uit maakt van de Afrikaanse delen van het European PGA Challenge Tour, is meerdere malen hier gehouden.

Sigona Golf Club
De Signona Golf Club is een 18 holes, par 72 golfbaan met een lengte van 1,980 meter.
De gemiddelde baan score is: Men-72, Ladies- 71. Sigona's heuvelachtige Kikuyu gras fairways zijn benoemd tot de mooiste en meest uitdagende van heel Afrika.

Limuru Country Club
De Limuru Country Club is een 18 holes, par 71 golfbaan. De golfbaan ligt op slechts 30 minuten van het centrum van Nairobi. Limuru Country Club wordt algemeen beschouwd als de meest schilderachtige golfbaan in Kenia met een van de beste clubhuis veranda uitzichten in heel Afrika. Op een hoogte van 2134 meter en te midden van de uitgestrekte theeplantages en glooiende akkers, biedt Limuru een unieke hole-by-hole uitdaging voor elke speler. De golfbaan was de gastheer voor het Africa Amateur Golf Team Championship in oktober 2015. Dit was de eerste keer dat het evenement werd gehouden in Oost-Afrika.

Vet Lab Sports Club
De Vet Lab Sports Club is een 18 holes, par 72 golfbaan. De Vet Lab Sports Club kreeg zijn naam van het Veterinairy Laboratorium dat gebouwd is in 1910. De club staat bekend om de romantische omgeving met een grote variatie van bomen, struiken en bloemen. De baan is ook zeer uitdagend, want je hebt absolute precisie nodig om een goede score te behalen. De club bevindt zich in Kabet, 20 minuten van de Westlands.

Karen Golf & Country Club
De Karen Golf and Country Club is een 'must play'. De baan ligt naast het huis van Karen Blixen, schrijfster van het beroemde boek "Out of Africa".  De baan is absoluut 1 van de top 18-holes banen in Afrika.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.