background image
Time4golf Spanje Marconfort Beach Club Hotel

Marconfort Beach Club Hotel

v.a. 649 p.p.

Marconfort Beach Club - All Inclusive hotel ligt direct aan de zee in Torremolinos en op slechts 30 minuten rijden van het gezellige Marbella en Puerto Banus.

Marconfort Beach Club ligt aan de zee in Torremolinos. Deze accommodatie pronkt met 3 buitenzwembaden, een hot tub en directe toegang tot het strand van Playamar. Elke kamer heeft airconditioning en een balkon waarvan de meeste op zee uitkijken.

Kamers:
Alle kamers van Marconfort Beach Club Hotel All Inclusive hebben een eigen badkamer en een satelliet-tv met internationale zenders. Kluisjes zijn te huur.

Faciliteiten:
Verder is er een terras aanwezig, met ligstoelen en naast het zwembad. U kunt er ook van een fitnessruimte gebruikmaken. s’ Winters is er een sauna beschikbaar. Bovendien treft u er een minigolfbaan en een kinderspeelplaats aan.

Voor maaltijden wendt u zich het buffetrestaurant, met airconditioning. Er zijn ook 2 bars te vinden. In de avonduren organiseert het hotel entertainment en liveshows.

Op circa 2 km afstand is het centrum van Torremolinos gevestigd. De luchthaven van Málaga bevindt zich op slechts 4 km afstand. Tot slot kunt u in Marconfort Beach Club Hotel All Inclusive auto’s en fietsen huren. Parkeren op het terrein is gratis.

Golfarrangement Marconfort Beach Club Hotel inclusief*:

  • 4 nachten in een Double Room incl. ALL INCLUSIVE
  • 4 dagen Avis autohuur Cat. B
  • 3 greenfees; 1x Lauro, 1x Guadalhorce & 1x Parador
  • Buggy inclusief op elke baan!

Periode: 27/01 - 23/02/2017 prijs per persoon vanaf € 649,-
Periode: 24/02 - 30/03/2017 prijs per persoon vanaf € 649,-

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Lauro Golf
Een spectaculaire 27 holes golfbaan en kan gespeeld worden in 3 verschillende lussen. Deze baan heeft vooral rekening gehouden met de natuur. De baan kenmerkt zich door veel Andalusische bomen!

Guadalhorce
De New Course met haar 6194 meter en grote greens ontworpen door Miguel Ángel Jiménez wordt beschouwd als een lange par 72. De baan is opgedeeld in twee delen.
De eerste 9 holes is  een typische Engels "Park" ontwerp zonder water dat zich uitstrekt door glooiende heuvels en glooiende fairways die gemakkelijk te lopen zijn op een warme zomerdag. Water komt in het spel op de 10e en 11e, 14e, 16e en 17e hole en de grote greens die soms moeilijk te lezen zijn voegen zijn daardoor nog knap lastig. De hele baan heeft een grote verscheidenheid aan bomen, zowel inheemse en sommige nieuw en verschillende meren.

Parador
De Real Club Campo de Malaga, tegenwoordig beter bekend als de Parador de Málaga, is een golfclub tussen Torremolinos en Málaga aan de Spaanse Costa del Sol.

De Parador is de oudste golfbaan op het Spaanse vasteland en dus ook aan de Costa del Sol. Hij werd ontworpen door de Schotse architect Tom Simpson, die ook de architect was van beroemde banen als Turnberry, Muirfield en de Chantilly. Parador werd in 1925 door de Spaanse koning Alfons III geopend.

De 'Old Course' heeft 18 holes. Hij is vrij moeilijk omdat de par-3 en par-4 holes lang zijn. Dit wordt gecompenseerd door vrij korte par-5 holes. Bij de aanleg waren de fairwaus heel breed, maar de steeds ouder wordende bomen maken alles smaller. De 'Links Course' heeft 9 holes en ligt langs de Middellandse Zee, er is een drivingrange en er zijn ook drie putting greens en twee chipping greens. De baan heeft veel kurkeiken en eucalyptusbomen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Reacties zijn gesloten.