background image
Hof van Gelre recht zonder parasol (002) verkleind

Hotel Hof van Gelre

v.a. 284 p.p.

Het 4-sterren Hotel Hof van Gelre staat in het gemoedelijke Gelderse stadje Lochem, in de Achterhoek. Deze streek staat bekend om z’n bossen, landgoederen en pittoreske dorpjes. Hotel Hof van Gelre is zo'n hotel waar u eens in de zoveel tijd naar terugkeert. Gewoon omdat alles klopt. De omgeving is prachtig, de persoonlijke service is perfect en het eten is van een hoog culinair niveau.

Het hotel beschikt over 46 hotelkamers en zijn standaard voorzien van twee eenpersoonsbedden, televisie, telefoon, werkplek, een zitje en gratis draadloos internet. De badkamer beschikt over een douche of bad en een toilet. Enkele kamers hebben een balkon met uitzicht op de tuin.

In het restaurant wordt u culinair verrast, zowel in de ochtend als in de avond. Voor een borrel kunt u terecht in de gezellige bar met onder andere een biljarttafel. Verder beschikt het hotel over een lounge met open haard, een verwarmd binnenzwembad, fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid.

Hotel Hof van Gelre ligt op loopafstand van het oude stadscentrum van Lochem, een van de oudste stadjes van de Gelderse Achterhoek. Hier treft u een wirwar aan smalle straatjes met leuke winkeltjes en restaurantjes aan. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras onder het genot van een wijntje ‘uut de Achterhoek’. Rondom Hotel Hof van Gelre ligt een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes. Vanuit het hotel fietst of wandelt u zo de mooie natuur van de Achterhoek in, door de bossen en langs pittoreske dorpjes. Ontdek de vele landgoederen en kastelen waar de streek zo om bekend staat of breng een bezoek aan de kaasboerderij en de wijnhoeve in de buurt. Als u even moet bijkomen, kunt u uutbloaz’n langs de kant van de weg in een Uutbloashuuske. Hier staat een kopje koffie, thee of een glaasje fris voor u klaar tegen een kleine vergoeding. Wat een gastvrijheid!

 

 

Golfarrangement Hof van Gelre inclusief*:

  • Bij aankomst: Borrel & Bite of koffie/thee & lekkernij
  • 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 welkomst 3-gangen diner à la carte
  • 2 greenfees m.k.u. 18 holes op ‘t Zelle, Lochemse Golf & Country club de Graafschap**, De Keppelse, Sybrook of golf & business club de Scherpenbergh
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, wifi en parkeren

Prijs € 284,- in gedeelde 2 persoonskamer (excl. verblijfsbelasting)

 **Toeslag De Lochemse € 15,-

LET OP: Sommige banen berekenen toeslagen voor het weekend!

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Golf & Country Club De Lochemse is een prachtige 18 holes golfbaan in het Achterhoekse landschap. Waterpartijen, verschillende doglegs, smalle fairways en terreinwisselingen maken van een rondje golf op de Lochemse Golfclub een spannende en mooie uitdaging.

In stilte van de prachtige Veluwse natuur ligt verscholen Golf- en Businessclub De Scherpenbergh,  een mooie 18 holes vaan baan en een 9 holes baan met par 3 en par 4 holes. Golfbaan Scherpenbergh met interessante waterpartijen is een feest om te spelen, voor de golfer van alle niveaus.

Golfbaan 't Zelle staat bij menig golfer in een top vijf van golfbanen. De baan kent veel  natuurlijke hindernissen, zoals een terugkerende beek, vijvers, een moeras, statige boompartijen en langgerekte bunkers. Het is een feest om een ronde te spelen en een te worden met swingen in de natuur.

De Keppelse golfbaan loopt de eerste negen holes door het prachtige landgoed Ulenpas. Op dit landgoed ligt het kasteel direct achter de green van hole 3. De hole is een mooie plaatje. De tweede negen holes, de Keppelbaan, loopt vooral over het landgoed Keppel. De oudste hole van de baan is hole 15, die vrijwel ongewijzigd in deze vorm vanaf 1931 zo gespeeld wordt. Een historische uitdaging.

Golfbaan Het Rijk van Sybrook ligt in een mooi bosrijk gebied en heeft 27 holes met heerlijke fairways. Verschillende holes geven uitzicht op het karakteristieke Twents coulisselandschap. De volgroeide rododendrons geven een rode gloed op de baan in bloeitijd. De baan heeft  spannende waterpartijen die slim coursemanagement nodig hebben.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *