background image
Time4Golf Marokko Marrakech Palmeraie Palace Marrakech

Palmeraie Palace Marrakech

v.a. 739 p.p.

Het luxe hotel is de ideale plek om de traditionele charmes van Marokko te ervaren. Het hotel ligt in een oase vlakbij het met sneeuw bedekte Atlasgebergte. Het stadscentrum van Marrakech ligt op ongeveer 10 minuten afstand.

Palmeraie Palace ligt direct aan de golfbaan en in een oase van rust. Het ligt op 7,1 km van het centrum en op 10,9 km van de luchthaven Menara. Ook ligt het op loopafstand van Palmeraie Golf en niet ver van Souks en Jamaa el Fna.

Kamers:
In de klimaatgeregelde kamers van het Palmeraie Palace zijn Moorse en Arabische architectuur met elkaar gecombineerd. Ook zijn de kamers voorzien van hoge kwaliteit textiel en een balkon met uitzicht op het Atlasgebergte en golfbaan. Elke kamer heeft WiFi, airco, minibar, led televisie & gratis toiletartikelen.

Faciliteiten:
U kunt genieten uit een assortiment van traditionele en internationale gerechten die worden geserveerd in de 8 restaurants binnen het hotel. Het hotel heeft een wellness centrum met een grootte van 5000 vierkante meter met een binnen zwembad, een sauna, een bubbelbad, een hammam, een fitnesscentrum en een kapsalon.

 

Golf arrangement Palmeraie Palace Marrakech inclusief*;

  • 7 nachten in een standaard kamer incl. ontbijt
  • Transfers Marrakech Airport - hotel - golfbanen v.v.
  • 4 greenfees; 1x op Golf Amelkis, 1x op Golf Al Maaden, 2x op Golf Palmeraie

Periode: 01/07 - 26/07/2019 Prijs per persoon vanaf € 739,-
Periode: 27/07 - 01/09/2019 Prijs per persoon vanaf € 814,-
Periode: 02/09 - 01/10/2019 Prijs per persoon vanaf € 789,-
Periode: 02/10 - 31/10/2019 Prijs per persoon vanaf € 814,-

*Indien geboekt 20 dagen voor vertrek

*Al onze pakketten zijn volledig aan te passen op maat en naar wens.
Mail naar info@time4golf.nl of bel naar +31 23 82 000 30 om een offerte op maat aan te vragen

Het hotel heeft een eigen 18-holes golfbaan “Palmeraie Golf Club”. Deze prachtige baan (77 hectare, par 72) is ontworpen door Robert Trent Jones. Palmeraie Golf Club biedt de mogelijkheid om een clinic te volgen. Na uw rondje golf kunt terecht in het clubhuis met pro- shop, bar en restaurant.

Palm Golf Samanah:
Deze golfbaan is gelegen in een unieke setting van het weelderige Palmeraie met op de achtergrond de sneeuwtoppen van het Atlas gebergte.  Deze 27 holes golfbaan biedt het beste voor swing liefhebbers.  Voor de ervaren golfers een uitdagende en spannende test, maar ook voor de beginnende golfers een baan die heel toegankelijk is, waarop ook de hogere handicappers goed kunnen scoren. Kortom een heel plezierige baan om een aantal keer te spelen.

Golf Noria:
Noria Golf Club is de meest unieke golfbaan die Hills & Forrest ooit heeft ontworpen. Deze 18 holes baan was is geopend in 2014. Noria is een uitzonderlijke golfbaan met vierkante greens. De golfbaan is niet te lang en aantrekkelijk om te spelen met goed geplaatste bunkers en een rivier door de baan.. Het concept van het mixen van drie verschillende landschappen (boomgaarden en lavendelvelden, de woestijn en een formele "oase") was uitdagend, maar vormt de basis voor een geweldige golfervaring met veel variatie voor golfers van ieder niveau.

Al Maaden Golf:
Opvallend aan de Al Maaden golfbaan zijn de geometrische waterobstakels en het vrije uitzicht op het Atlas-gebergte. Veelal biedt Al Maaden meerdere opties om de green via verschillende routes aan te spelen. De 18e hole is echt de beslissende hole met waterobstakels, een serie van verbonden bunkers en een zeer goed beschermde green. Strategie is hier het sleutelwoord. Een caddy of buggy is verplicht, maar niet inbegrepen.

Amelkis:
Ons inziens is Amelkis een van de mooiste banen bij Marrakech met een prachtig uitzicht op het Atlas gebergte. Cabell Robinson tekende deze topbaan. Amelkis is zeer divers met licht glooiende, door palmen en olijfbomen omzoomde fairways. Een caddy of buggy is verplicht, maar niet inbegrepen.

Klik op de foto's om te vergroten.

Periode

Van (dd/mm/jjjj) Tot (dd/mm/jjjj)

Persoonlijke gegevens

Deelnemers 1 2 3 4 5
Geslacht M V M V M V M V M V
Voorletters
1ste voornaam
Achternaam
Geboortedatum -- -- -- -- --
Handicap*

Belangrijk: Geen roepnaam gebruiken; alle namen dienen exact overeen te komen met de gegevens in het paspoort.

Kamer(s)

SoortDelen met (vul a.u.b. de deelnemernummers in)

Greenfees

Gewenst aantal greenfees

Voorkeuren golfbanen

Golfbaan (naam)datum (dd/mm/jjjj)starttijd (uu:mm)

Adresgegevens

Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoon privé
Telefoon mobiel
E-mailadres
Home course

Huurauto

Naam van hoofdbestuurder(s)?
(1 persoon per auto)
Categorie
All Inclusive verzekering huurauto gewenst? ja

Verzekeringen

Reisverzekering gewenst?
Premie reisverzekering is € 1.80 per persoon per dag
met € 4,50 poliskosten per boeking, combinatie B zonder eigen risico
ja
Annuleringsverzekering gewenst?*
(5,5% van de reissom excl. 7,5% assurentiebelasting en € 3,50 poliskosten)
ja

Opmerkingen

De prijs per persoon is onderhevig aan prijswijzing door eventuele inbegrepen early booking discount. U ontvangt van Time4golf een prijsopgave n.a.v. uw ingevulde wensen.

Ik ga akkoord met de reisvoorwaarden van Time4Golf.

Ik meld mij graag aan voor de nieuwsbrief.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *