background image

Time4golf Wint Derde Keer World Golf Award

woensdag 16 november 2016 15:21

Quinta do Lago – Tijdens de World Golf Award Ceremonieën 2017 wint Time4golf de prestigieuze World Golf Award voor beste ‘outbound’  touroperator van Nederland. Eigenaar Bert van den Heuvel uit Haarlem krijgt de award uitgereikt in het Conrad Algarve in Portugal uit handen van BBC commentator Steve Rider. Het is de derde keer dat Time4golf de award mee naar huis neemt.
​Van den Heuvel is trots en vereerd dat hij de prijs opnieuw gewonnen heeft. ,,Ik heb het gevoel dat ik een mooie hattrick heb gemaakt. Twee jaar geleden en vorig jaar  was ik al heel blij met deze award. Maar de derde keer is prachtig. Het geeft een ontzettend goed gevoel dat professionals uit de golfwereld en het publiek op mij hebben gestemd.’’

Afgelopen zaterdag 12 november werden in het Conrad Algarve Hotel bij het Quinta do Lago resort de World Golf Awards 2016 uitgereikt. De World Golf Awards zijn bedoeld om het golftoerisme te stimuleren door golfbanen, golfbestemmingen en touroperators te belonen met een Golf award voor hun excellente werk in hun branche. Golf vormt een belangrijk onderdeel van de wereldwijde golfreis- en toerisme markt. Naar schatting zestig miljoen golfers bezoekt golfbanen en resorts over de hele wereld.

Voor de World Golf Awards mogen professionals uit de golfreis-wereld stemmen, maar via de website van de World Golf Awards mag ook het publiek stemmen.

Pionier
Als één van de pioniers van golfreizen in Nederland staat Van den Heuvel al meer dan vijfentwintig jaar bekend om zijn uitstekende service, kennis van golf en creativiteit.

De Waarderpolder in Haarlem is de thuis basis van Time4golf. Van den Heuvel is er heel gelukkig.

​,,Haarlem is behalve een aantrekkelijke en mooie stad, een goede plek om te werken. We hebben een kantoor in het Crown Business Centre vlakbij de KPN toren.

​Perfecte plek, gratis parkeren, restaurant in het gebouw, zodat ik bij lekkere trek een kroketje kan eten.’’

Van den Heuvel is ervan overtuigd dat zijn manier van werken goede resultaten oplevert. Met een klein team verzorgt hij al meer dan vijfentwintig jaar golfreizen over de hele wereld.

Ondanks het internet dat het vak als touroperator heeft veranderd, heeft Time4golf zorg en aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan. Vereerd met de prijs voor de derde keer, zegt hij: ,,Optimale samenwerking met agenten, goede verstandhouding met collega’s in binnen- en buitenland en vooral persoonlijke aandacht voor de golfer zijn mijn belangrijkste ingrediënten.

En natuurlijk het team waar ik mee werk. Golfbestemmingen ver-anderen, golfden mensen voorheen veel in Europa, nu vliegen golfers naar nieuwe bestemmingen zoals Vietnam, Oman en China.’’

De bevlogen touroperator die geen dag zonder golf op Sport 1 kan, besluit zijn verhaal:  ,,Dit werk doe ik al jarenlang met enorm veel passie. Golf is de mooiste sport die er is.’’