background image

TIME4GOLF WINT 2 JAAR OP RIJ WORLD GOLF AWARD

donderdag 12 november 2015 14:36

Evenals in 2014 wint Bert van den Heuvel’s Time4golf ook dit jaar de prestigieuze World Golf Award 2015 voor beste ‘outbound’ touroperator van Nederland.

De prijs werd afgelopen zaterdag 7 november in een ‘Oscar-rode-loper’ sfeer uitgereikt door BBC commentator Steve Rider in het Conrad Algarve Hotel bij het Quinta do Lago resort in Portugal.

Van den Heuvel is terecht trots en vereerd dat hij de prijs opnieuw gewonnen heeft. ,,Vorig jaar was ik al heel blij met deze award. Het zegt toch veel dat de professionals uit de golfwereld en het publiek mij hebben verkozen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.
’’De World Golf Awards zijn onderdeel van de World Travel Awards die al éénentwintig jaar worden gezien als de Oscars van de reisindustrie. Professionals uit de golfreiswereld stemmen voor de World Golf Awards, het publiek kan via de website van World Golf Awards stemmen.

Van den Heuvel is ervan overtuigd dat zijn manier van werken goede resultaten oplevert: ,,Optimale samenwerking met agenten, goede verstandhouding met collega’s in binnen- en buitenland en vooral persoonlijke aandacht voor de golfer zijn mijn belangrijkste ingrediënten…en natuurlijk een ijzersterk team’’

De bevlogen touroperator die geen dag zonder golf op Sport 1 kan, besluit zijn verhaal: ,,Golf is net als verliefdheid, het overkomt je, gaat over in liefde en het laat je nooit meer los,’’ lacht Bert van den Heuvel en houdt vrolijk zijn award in de lucht.

World Golf Awards 'winners shield' 2015_001