background image

KLM & Transavia brengen mooi nieuws!

vrijdag 5 juni 2020 13:25

KLM: “Veiligheid is onze belangrijkste prioriteit. Om te zorgen dat onze passagiers en bemanning zich veilig voelen, hebben we maatregelen genomen volgens de WHO-richtlijnen. Graag vertellen we u hier meer over in de video.”

Klik hier voor de video!

Transavia (5-6-2020): 
Gisteren heeft Transavia haar eerste vluchten weer gemaakt na een periode van 10 weken waarin, met uitzondering van de repatriëringsvluchten, alle toestellen aan de grond stonden. Vanaf deze maand vliegt Transavia een beperkt aantal vluchten naar 26 bestemmingen. De volgende stap is de uitbreiding van het aantal vluchten én bestemmingen in de maanden juli en augustus.

De eerste vlucht vertrok gisterenochtend om 7:00 uur, de HV6361 van Amsterdam Schiphol Airport naar Faro in Portugal. Naast onze passagiers en crew, was ook de CEO van Transavia, Marcel de Nooijer, aan boord: ‘Ik ben meegegaan met onze crew op deze vlucht om zelf ook te zien en ervaren wat veilig en gezond vliegen in deze periode in de praktijk betekent, en hoe dat voelt aan boord. We werken met andere protocollen en richtlijnen en hebben de afgelopen periode hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Ik ben hier om onze crew een hart onder de riem te steken voor hun inzet en daadkracht in deze voor iedereen ingrijpende periode.’