background image

It’s time for zusje Passie4golf!

dinsdag 28 februari 2017 14:58

Time4golf heeft er sinds 2015 een vrolijk en gepassioneerd golfzusje bij: de website Passie4golf van Adrienne van der Smagt: amateur golfer, handicap 17.7, freelance journalist en golf travel writer. Vrolijk van aard, sportief en goedlachs. Op haar site & blog is alles te vinden – nou ja alles – voor de vrolijke verslaafde amateur golfer die graag reist.

Verhalen over unieke, mooie en ontroerende golfbanen, verscholen hotelletjes, leuke golftoernooien en ontmoetingen met amateur golfers uit de hele wereld zijn te vinden op de Passie4golf website. Lees originele interviews en uitspraken ‘’uit de bunker’’! www.passie4golf.nl/rob-hoogland.html

of kijk grappige filmpjes www.youtube.com/embed/x6a7i3FHUbk?rel=0&autoplay=1.

Adrienne deelt haar fascinatie voor golf met iedereen die van golf houdt, zoals golfbanen, reizen, de-slappe-lach-momenten, de ingehouden woede, de mensen die ze ontmoet, de lessen die ze krijgt en golf bloopers. Adrienne deelt birdies en parren, mislukte bunkerslagen, schaamtevolle air shots, zon, goede strokes en bekeken course management.

‘De jeugd heeft de toekomst’
Voor de jeugd ben je bij Passie4golf aan het juiste adres. Adrienne van der Smagt werd 2015 genomineerd voor de Golfers Pers Prijs voor haar rubriek het Talent in de Nederlandse Golfkrant. Ze haalde de laatste ronde en bleef over met Martijn Paehlig, journalist van Golfers Magazine. De hoofdprijs en eer ging uiteindelijk naar Niels Hooft.

Zoveel kinderen, zoveel serieuze en hilarische uitspraken en mooie dromen. Lees en geniet van jongens en meisjes die lol hebben in golf en allemaal ongeacht handicap nummer 1 van de wereld willen worden.

www.passie4golf.nl/het-talent.html


De website Passie4golf wordt goed bezocht door golfers van allerlei pluimage. En dat is wat Adrienne ook zo ontzettend leuk vindt:

,,Golf is een sport voor iedereen, maar een beetje karakter moet je wel tonen, want golf kan jezelf uitputten, vooral mentaal. Om bij te komen, klik dan maar even op mijn website, want daar vindt elke golfer zichzelf terug,’’ vindt Adrienne.

www.passie4golf.nl voor de onorthodoxe, gepassioneerde sportieve golfer……met humor!